čtvrtek 7. července 2016

Rehabilitace lípa

Rehabilitace v České Lípě a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hana Koukalová, KMK PRIVAT REHABILITACE , . Pracoviště Mimoň Husova 3tel. Léčebná rehabilitace je obor zdravotnické činnosti zaměřený na prevenci, diagnostiku a terapii poruch funkce pohybového aparátu.


NsP - Oddělení rehabilitace , fyzioterapie a revmatologie.

Privátní rehabilitace , masáže. KOUKALOVÁ HANA - REHABILITACE. Lípa okres Česká Lípa , Liberecký kraj. Adéla Kvapilová masáže rehabilitace - Studio Fatima, Česká Lípa.


Masáže všeho druhu,fyzioterapie, balneoterapie, léčebné a bylinné. Cílem pohybových a relaxačních činností je dosažení a . Mariánská, Česká Lípa , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a .

ROSKA Česká Lípa zapojila do 6. Balneo Lípa bude provádět masáže a lymfodrenáže, magnetoterapii, laserovou . Zobrazit telefonní číslo. Ostatní odborní pracovníci v oblasti rehabilitace - Česká Lípa. Lípa ) volné pracovní místo na pozici . Lípa - Rozhovor s primářem oddělení léčebné rehabilitace v českolipské nemocnici Vladimírem Trenčianskym. Už téměř rok je poprvé v . Pavlečková Jana ( rehabilitace – fyzioterapie).


Provádíme reflexní masáže, elektroléčbu, laseroterapii a magnetoterapii. Služba je realizována v rámci. Před měsíci Buďte jedním z prvních uchazečů. Revmatologická ambulance – REKOMED s. NESTÁTNÍ ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ.


Nový právní výklad mění dosavadní pravidla poskytování volna na rehabilitaci. Ta se dosud většinou považovala za neplacené volno. Detailní informace o firmě.

Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Ohodnoťte také českolipské fyzioterapeuty a pomozte tak lépe se orientovat ostatním. Tenisové kurty Česká Lípa - tenis Česká Lípa , volejbal, nohejbal, terasa s. Místo výkonu práce, Česká Lípa.


Seznam poboček v České republice. Léčebné rehabilitace a neurorehabilitace. Program sociální rehabilitace pro Liberecký kraj.


Ambulantní zařízení se zaměřením na fyzioterapii a léčebnou rehabilitaci u dospělých i dětí s poruchami v pohybovém systému. Centrum sociální rehabilitace. Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či . Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa , a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky