středa 8. června 2016

Riviera brno

Navštivte náš letní areál! Riviéra je rekreační areál mezi řekou Svratkou a ulicí Bauerovou ve čtvrti Pisárky v Brně. Nachází se zde největší brněnské koupaliště, poprvé otevřené roku . The Brno Riviera is formed by a 390-metre-long cascade of three pools in . Jedno z největších koupališť v Česku je otevřené každoročně od června do srpna.

Pohled na koupaliště Riviera , které jsem kdysi dávno pomáhal budovat. Před rokem nepatřilo koupaliště Riviéra k těm nejatraktivnějším místům,. V tomto volebním období to byl pro Brno největší sportovní projekt.


Find the best Things to do near Riviéra , Brno for you. Read popular suggestions and reviews from friends and people like you. This place can get really crowded on a clear vacation day. You can best enjoy Riviéra early in the season when the pools are crystal clear and the water is not .

Europe - Světový taneční festival na koupališti Riviéra, která se koná 1. Nakup levně, pohodlně a bez skrytých . V těsné blízkosti městského koupaliště Riviéra vyrostlo nové, prostorné a moderní dopravní hřiště. Provoz tohoto ojedinělého areálu byl slavnostně zahájen 2. Media in category Riviéra ( Brno ). The following files are in this category, out of total. Brno - panoramio - Tomas Lollky (28).


Online tickets for concerts, festivals, theatre, exhibitions and more. Areál původních říčních lázní Riviera byl rekonstruován na výukové centrum se zaměřením na dopravní výchovu. Koupaliste Riviera , Brno Picture: photo7. Přírodní ráz říční nivy zůstal zachován a . Nejen na vodní hrátky a slunění láká brněnské koupaliště Riviéra.


Na přelomu července a srpna se areál na více než týden promění v rozsáhlý . See traveler reviews, candid photos, and great deals for Brno , Czech Republic, at TripAdvisor. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí .

ROCK IN RIVIERA - aneb nazpátek do devadesátek! Megamejdan nejpopulárnějších brněnských rockových kapel 90. Historické jarmarky - Nový.


Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Riviera Brno je jedno z největších přírodních koupališť v České republice.


Nabízí ve své neplacené zóně fit centrum, občerstvení a beach volejbalové hřiště. Pro letošní sezonu chystá oblíbené brněnské koupaliště Riviéra další novinky. Na tiskové konferenci to oznámili zástupci společnosti . Pak neváhejte a přijďte v pátek 6. Dopravního hřiště Riviéra Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky