středa 6. ledna 2016

Josta stromková

Květy černého rybízu byly opyleny pylem z květů angreštu. Její název je odvozen z Johannisbeere (rybíz) a. Sklizňová zralost je ve druhé polovině července Zraje v druhé polovině července. Odrůda vhodná do všech poloh.


Oblíbený kříženec černého rybízu a angreštu s aromatickými plody. Kříženec rybízu černého a angreštu původem z Německa. Achilles -červený stromkový. Triumph -červený stromkový empty. U stromkového pěstování je však potřebná pevná opora v podobě dřevěného kůlu, který je třeba zapíchnout před vysazením sazenice josty , . Obě formy mají své výhody i nevýhody, ty jsou podrobně popsány v článku o pěstování . C, pro přímý konzum i kuchyňské . Invicta - bílý stromkový.


Odolnost proti americkému padlí je vysoká. Je to úrodná,pravidelně plodící odrůda. Je opadavá a netrnitá, její listy jsou podobné listům rybízu. Titania ( stromkový, prostokořenný ). Plodem jsou tmavé bobule sladké chuti. Rostliny jsou odolné a nenáročné na půdu i klimatické.


Upozornění: poslední kus skladem! JOSTA stromková Zobrazit větší. Rozhodnete -li se pěstovat stromkovou variantu josty , nezapomeňte na . INVICTA - žlutý stromkový angrešt (meruzalka) prostokořenný stromek. I když je životnost stromku asi jen let, je na . Stromkový černý rybíz zakořeněný v kontejneru.


Má velké bobule s polopevnou slupkou a dlouhé hrozny. Bauerovi podarilo vyšľachtiť nový druh . Hledáte josta stromková ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Josta - stromková i keřová. Stejně, jako josta neboli kříženec angreštu a černého rybízu. Keřový nebo stromkový rybíz najdeme snad v každé zahrádce. Sdílej: Sezóna drobného ovoce je v plném . Během vegetace půdu několikrát mělce kypříme (rybíz má povrchové kořeny), plejeme, . Obľúbená slovenská odroda červenej ríbezle s veľkými aromatickými plodmi.


Josta stromková

Vyznačuje sa bujným rastom, odolnosťou voči chorobám a škodcom a nenáročnosťou na podmienky pestovania. Ben connan stromkový extra. Možné je pěstovat i stromkové varianty, které ovšem v případě rybízu rychleji stárnou a plodí méně ovoce. Naopak zvolit tento tvar se vyplatí u . Predaj ovocných stromov - voľnokorených sa koná v dvoch sezónach.


Jarná začína od marca a končí v máji. Rybíz keřový červený (ks á 75). Ostružiník beztrnný (ks á 120). Angrešt stromkový (ks á 120).


Josta stromková

Prostokořenná dřevina prodej na jaře a na podzim Zralost: druhá pol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky