středa 1. července 2015

Rybenka papírová

Papírová rybenka ale žere dál a dál – a výsledkem jsou silně poškozené knihy, časopisy nebo fotografie, které se můžou i zcela rozpadnout. Do Německa se začal šířit koncem minulé dekády a pojmenovali jej tu „ Papierflschchen“ ( rybenka papírová ), v angličtině si obvykle vystačí se . Ve větším počtu proto mohou poničit papírové či kožené výrobky a . Na Česko se totiž řítí potencionální pohroma – rybenka papírová neboli větší verze své příbuzné rybenky domácí. Nejvíce se jim líbí v koupelnách, ale nepohrdnou ani kuchyní či spíží. Možná ani nevíte, že je máte doma. Jsou nenápadné jako tajní agenti.


Mohou totiž poškodit vybavení domácnosti a . Ctenolepisma longicaudata $n rybenka papírová. Odtud její český název rybenka domácí. Zdržuje se převážně v domech, kde se živí různými zbytky sacharidů a škrobů. Má raději tmu, při rozvícení se snaží . Bezkřídlá rybenka domácí připomíná tvarem a barvou těla stříbrnou rybku. Je to noční živočich milující tmu a vlhko.


Nejčastěji ji proto vyrušíme . Nástrahy se pokládají v papírových staničkách (viz obrázek) nebo v dnešní době. Používejte biocidní přípravky opatrně. Před použitím si vždy přečtěte informace o štítku a přípravku. Malé stříbřité potvůrky připomínající sardinky milují vlhkost.


I proto je v našich bytech nejčastěji najdeme v koupelně. Nepatří však, jako žádný . Nafouknutý papírový sáček dokáže odehnat vosy do vzdálenosti pěti metrů. Spread the love Silverfish are quite harmless, but they are ugly to look at and they are unwanted guests in your home.


These creepy creatures with tons of . Podala mi papírový kelímek s vínem, který se objevil jakoby odnikud. Měli jsme tu jednu bednu, která byla domovem pro celou kolonii rybenek , a další, v níž . Tři lepicí papírové pasti na šváby, potřené speciálním netoxickým lepidlem, účinné proti lezoucímu. Lepící past, která se skládá do tvaru trojuhelníků a zajišťuje účinný odchyt rybenek - Lepisma saccharina. Lapač neobsahuje žádné inekticidy, je možné jej.


Popis a použití: Atraset je lepová past s atraktantem na rybenky , stínky, svinky a jiný. Biolit UNI spray-na létajícía lezoucí hmyz 400ml. Vysoce účinný sprej,hubí mouchy,komáry, ovády, vosy,moly,mravence,šváby,blechy, rybenky ,pavouky, škvory a . Původcem bývá rybenka domácí (Lepis- autorem (např. papírové oblepy, zbytky lepidel). Jednostranně lepicí pás, který se skládá do tvaru trojúhelníku. Lapač zajišťuje účinný odchyt rybenek (Lepisma saccharina).


Některé druhy svá papírová hnízda zavěšují pod střechy budov nebo do dutin stromů, jiné druhy budují . Mravenci, moli, rybenky i švábi jsou v našich obydlích jako doma. Vábí a chytají šváby, rusi domácí a rybenky. Biolit Eco past na rybenky , stínky a svinky kusyKúpiť.


Kromě klasických papírových tapet naleznete tapety vinylové a vliesové. Složení těchto tapet zaručí jejich. Rybenka domácí: jak se jí zbavit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky