středa 4. března 2015

Okrasná třešeňsloupovitá

Okrasná třešeň - sloupovitá ´. Geniální zeleň do malé zahrady, kde nechcete velké stromy. Tento pin objevil(a) Emilie Mazurová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Odrůda je vysoká - metrů.


Je okrasná velkými červenými listy a bohatou násadou plných , . Koruna je zpočátku sloupovitá , později širší. Květy má jednoduché až slabě plnokvěté. Tvoří trsy po 4-květech.


Snáší jakoukoli půdu, pro dobré kvetení. AMANOGAWA má úzskou sloupovitou korunu. Zářivě červené, velké, křupavé plody. Třešeň sloupovitá Sylva - kontejner.


Skladem pouze osobní odběr v prodejně Tovačov . Sakura představuje jeden ze symbolů Japonska, ale květy krásně zdobí i naše zahrady. Existuje spousta kultivarů, některé dobře snášejí i . Plodí velmi brzy po výsadbě a to koncem . Sloupovitá jabloň Waltz je zimní odrůda má šťavnaté a sladké plody. Medon (cid:26) n(cid:25) Kalina obecná okrasná třešeň sloupovitá 29- Kč č. Tmavá chrupka, samoprašná, prostokořená. Sehraný tým tvoří sloupovitá třešeň Amanogawa a tavolník popelavý. SWEET HEART- nejpozdější třešeň , kvalitní velké třešně, samosprašná.


Dozrává v 7-třešňovém týdnu. GARDEN BING- zakrslá odrůda třešně z Francie . Ovocná a okrasná školka Strážnice. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice PODZIM. Sloupovitý vzrůst a bohatá úroda skoro černých, šťavnatých a velmi sladkých třešní!


Prunus subhirtella Pendula . Kanzan je léty prověřená odrůda sakury a je vysoká - metrů. Nepřihlášený uživatel - Markéta Řehová. Otázka: Asi šest až sedm let máme sloupovitou jabloň zasazenou ve volné půdě. Díky této vlastnosti se prodává také jako sloupovitá třešeň , třebaže nejde o geneticky podmíněný charakter růstu, ale vytvoříte ho z ní správným řezem. Podzimní sloupovitá odrůda se šťavnatými sladkokyselými plody a vysokou odolností.


Lahodná pozdní třešeň , která patří mezi nejkvalitnější pozdní odrůdy. FYTOS Plzeň, ovocná a okrasná školka. Jabloň sloupovitá okrasná - Rosalie.


Sklízí se od konce srpna do poloviny září. Greencats ( sloupovitá ). Jsou-li okrasné stromy a keře dobře zakořeněny, není nutná v oblastech s normálními srážkami další závlaha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky