pondělí 2. března 2015

Krásnoočko velkokvěté

Pochází z travnatých plání . Květy mohou být jednoduché i plné, . Jazykovité květy mají zubaté konce. Krásnoočko tvoří dlouhé stonky s jasnými žlutými úbory. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Kompaktní bohatě kvetoucí trvalka se zářivými žlutými květy s výrazným červeným očkem. Popis rostliny: Coreopsis . Jedná se o jedno z nejčastěji pěstovaných krásnooček. Mívá ze všech druhů největší květy. Daří se mu na slunných místech s dobře propustnou . RISING SUN je krásnoočko, jehož květy se otevírají o něco dříve než květy ostatních odrůd.


Z trvalkových odrůd jmenujme ještě alespoň krásnoočko velkokvěté (Coreopsis grandiflora) s největšími květy. Tato odrůda je také velmi .

Středně vysoká odrůda krásnoočka, květy jasně žluté s červenohnědým očkem, objevují se po celé léto, vyžaduje slunce a propustnější. Lov na kuchyňského favorita začněte v rodu krásnoočko velkokvěté (Coreopsis grandiflora). Nejčastěji pěstované je asi krásnoočko velkokvěté (Coreopsis grandiflora).


Má z krásnooček největší květy a tvrdí se, že je nejpěknější. Kvete žlutými květy od června do srpna. Včasným odstraněným odkvetlých květů docílíme . COREOPSIS GRANDIFLORA - KRÁSNOOČKO VELKOKVĚTÉ. Do vyprodání všech položek. Zná to snad každý majitel zahrady.


Vrátíte se po dovolené domů, nebo po týdnu na chatu či chalupu,. Témata: krásnoočko velkokvěté , Atlas bylin a jejich využití. Balení obsahuje semen. Existuje asi druhů rodu Coreopsis. Mnoho z nich roste ve volných, otevřených prostorách . Hledáte krásnoočko velkokvěté ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Nenáročná, žlutě kvetoucí trvalka dorůstající do výšky - cm.

O stupeň zpět - Coreopsis - krásnoočko. Asteraceae - hvězdnicovité rod Coreopsis - krásnoočko. Tvoří nízký kopeček kopinatých, tmavších, zelených listů. Výška v květu je 25- 30cm. Tvar rostliny :výška do cm.


Stanoviště: vhodné - slunce, teplé. Půda: vhodná - bohatá na živiny, propustná, mírně vlhká. Užití: výsadba do záhonů, . Nabízíme komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně, arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky